Just nu går det att köpa biljetter via faktura. Inom kort går det även att köpa via kort. Vid frågor vänligen kontakta oss. Avfärda

[ 19 april 2024 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Magnus Pettersson

Om Magnus Pettersson

Magnus Pettersson har över 25 års erfarenhet från e-handel i ledande roller inom bolag som Komplett.se, Jollyroom, MediaMarkt, RoyalDesign och NA-KD.

[ 19 april 2024 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Alex Baker

Om Alex Baker

Alex Baker är en erkänd retailstrateg och serieentreprenör. Han har blivit framröstad som den ledande retailexperten i Norden och har även gjort avtryck globalt. Alex har i flera år blivit omnämnd på prestigefyllda listor som Top 100 Global Retail Influencer och Top 22 Retail and E-commerce experts in Europe med mera. Med erfarenhet från att ha samarbetat med företag som NK, Microsoft, Adidas, 3, Burberry, RevolutionRace, American Dream, New Murabba och Samsung, besitter Alex en omfattande kunskap och expertis inom retail branschen.

Alex arbetar med ledningsgrupper och styrelser inom handeln och utgår från ett globalt perspektiv genom trender. Han lyfter fram hur innovation och mod utgör avgörande superkrafter, minst lika viktiga som AI, för överlevnad och framgång. Med inspirerande exempel visar han hur affärer, kanaler och kundens evolution utvecklas i en ständigt föränderlig och allt mer digitaliserad värld.

[ 19 april 2024 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Anita Looström

Om Anita Looström

Anita Looström, känd som den färgstarka 86-åriga Lady Silver, inspirerar andra med sina peppiga träningsinlägg på Instagram.

Hennes livsfilosofi är: “Det är ju bara lev idag. Det är så underbart att lyssna på Mikael Wiehe när han sjunger. Jag ska leva tills jag dör. Det är lite som jag känner: Jag ska leva till jag dör, jag vet inte om jag sitter här i morgon.”

[ 19 april 2024 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Gunilla Welander

Om Gunilla Welander

Gunilla Welander har sedan 1990 arbetat som jurist inom reklam- och mediebranschen – en bransch under ständig utveckling.

Hon var med och startade Stiftelse Reklamombudsmannen 2009 där hon har arbetat sedan dess. Hon föredrar en välfungerande självreglering framför lagstiftning. Gunilla har jobbat mycket med att utbilda och är övertygad om att kunskap och medvetenhet bidrar till mer etisk reklam – och nöjdare konsumenter och marknadsförare.

[ 19 april 2024 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Martin Liljenberg

Om Martin Liljenberg

Martin Liljenberg är AI-strateg och CTO Upheads, medgrundare av WeSafe IT. Han är specialiserad på AI, affärsutveckling och Microsoft Cloud, med en passion för automatiseringar och att skapa effektiva strategier. Det stora intresset att utforska de senaste framstegen inom AI och upptäcka nya sätt att automatisera processer tar merparten av Martins tid just nu och han älskar att undersöka de oändliga möjligheterna med AI.

Tillsammans med WeSafe har Martin vunnit årets globala Microsoft partner award för SMB och även blivit gasellföretag hela 6 gånger. Han är global talare för Microsoft, vunnit Årets företagare Malmö och lanserat sin e-bok AI-strategi för SMB.

[ 28 mars 2024 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Kenneth Danielsson

Om Kenneth Danielsson

Kenneth Danielsson är CEO för IAB Sverige sedan 2021. Tidigare VD på Mindshare, Grundare av Wisely och över 25 år inom digitala medier i Sverige.

[ 28 mars 2024 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Micael Nord

Om Micael Nord

Micael Nord är Näringslivsdirektör i Malmö stad. Ansvarig för avdelningen Omvärld & Näringsliv på stadskontoret med frågor så som näringsliv, turism, arbetsmarknad, migration, samhällsplanering och externa relationer.

Fokus på att skapa goda förutsättningar för en hållbar och inkluderande tillväxt i Malmö och Malmöregionen.

[ 21 mars 2024 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Sara Borg

Om Sara Borg

Sara Borg är Brand Manager för Arla Foods. Hon har över 10 års erfarenhet inom FMCG från bolag såsom Mondelez, Lantmännen och Arla Foods. Med en global bakgrund från att arbeta i Schweiz och Hong Kong har hon landat i Sverige och kombinerar sin passion för att arbeta med varumärken och naturligt god mat.

De senaste åren har hon varit ansvarig för det älskade varumärket Arla KO (den röda ”Arlakossan”) och brinner för att förmedla de kärnvärden som den står för – svenskhet, kvalitet och att Arla är bondeägt – bland annat med den senaste kampanjen ”Det finaste vi har”. Med en fot i den omtyckta nostalgin som finns kring Arla KO driver hon tillsammans med sitt team varumärket vidare för att hålla det relevant även för framtidens konsumenter.

[ 21 mars 2024 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Sara Johansson

Om Sara Johansson

Sara Johansson, marknadsförare och mediestrateg, med flera års erfarenhet inom media, med fokus på digital media och influencer marketing. Saras passion för varumärkesbyggande grundar sig i nyfikenhet på mänskliga beteenden och drivkrafter.

I rollen som Strategic Media LeadArla får hon kombinera dessa intressen med sin kärlek för djur, natur och hållbar svensk matproduktion. Hon brinner för att dagligen få arbeta med Arlas varumärken och hjälpa dem nå ut med sina budskap till konsumenter effektivt och träffsäkert, samtidigt som hon får arbeta för svenska Arlabönder och det viktiga arbetet de utför varje dag på gårdarna. Sara ser influencer marketing som en viktig del av mediemixen och känner ett stort engagemang för branschens utveckling.

[ 8 mars 2024 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Christian Skogsgårdh

Om Christian Skogsgårdh

Christian Skogsgårdh, även känd som Tiktokchrille, är studerande journalist och en av Sveriges mest trendade kreatör på TikTok. Han är har gjort sig ett namn genom sina frågor på stan och har även intervjuat och samarbetat med några av Sveriges mest välkända personer och varumärken.