[ 24 augusti 2023 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Jannice Stenberg

Om Jannice Stenberg

Jannice Stenberg bor på Värmdö med sin familj. Hon driver även en frisörsalong och det var som frisör som hon startade sin resa som influencer när hon började lägga upp bilder och videos på sina kunder.

Man kan följa Jannice och hennes familj på Youtubekontot Familjen Stenberg Fryk eller följa hennes instagramkonto byjannice. Hon beskriver sina följare som väldigt hängivna och peppade. Hon har till och med några som driver fankonton. 

[ 1 augusti 2023 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Jelena Meacham

Om Jelena Meacham

Jelena Meacham tog steget för 4 år sen att säga upp sin fasta tjänst som butikschef för att “bli influencer”, på 2 år byggde hon upp en instagram på 50 000 följare. På dom här 4 åren som egenföretagare har Jelena drivit en webbshop, startat en matlagningsapp med egna recept och för 2 år sen så fick hon en idé hemma i tv-soffan om att starta en dating-app baserat på serien Love is Blind. Nu ett år efter lansering så har appen ca 5500 medlemmar och flera välkända investerare. Ibland är det bra att vara impulsiv och bara köra! 

[ 10 juli 2023 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Ludvig Nilsson

Om Ludvig Nilsson

Ludvig Nilsson föddes 1987 i Uppsala, men flyttade som 16-åring till Kiruna för att gå på Rymdgymnasiet med drömmen att bli astronaut. Musik blev dock hans stora passion, och år 2006 startade han rockbandet AiluCrash som skrev kontrakt med SoFo Records/Universal Music år 2009. Samma år gjorde Ludvig sin filmdebut i “Jag saknar dig” där han spelade rollen som Ailu. Filmen hade biopremiär hösten 2011.

Karriär inom mediebranschen började på Norrbottens Media, där han var ledare för två kontor i Kiruna och Gällivare samt ansvarig utgivare för Kirunas veckotidning. Ludvig har även arbetat på Snapchat där vardagen färgats av Augmented Reality, AI, Stories och kamerakommunikation. Idag jobbar han som Sales Director på företaget PlasticFri.

[ 10 juli 2023 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Lena Martini

Om Lena Martini

Med mer än 10 års erfarenhet inom B2B och premiumprodukter har Lena Martini en gedigen erfarenhet av vikten av värdeskapande försäljning och storytelling. Idag är hon VD på Qvickly och ser stor möjlighet för företaget att positionera sig och skapa värde och utveckla tjänsteutbudet tillsammans med sina kunder.

Qvickly är ett bolag som verkar inom betallösningar och har helt riktat in sig på kundanpassade lösningar som ger möjlighet för kunden att få betalt när och hur de vill.

[ 6 juli 2023 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Ruby Jankkila

Om Ruby Jankkila

Ruby har varit med och format och utvecklat influencer branschen till vad den är idag. Hon har jobbat bakom kulisserna med både Sveriges största profiler som agent men även för kunder och idag jobbar hon som fristående influencer marketing konsult. Där hon bland annat utvecklat  Volvo Cars influencer marketing. Idag hjälper hon kunder med allt från TikTok strategier, implementeringar, men framför allt hur bolag kan bygga upp sina egna in- house avdelningar för att maximera sin potential för tillväxt med influencer marketing som metod. 

[ 5 juli 2023 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Philip Antonetti

Om Philip Antonetti

Philip Antonetti har redan uppnått stor framgång med sitt företag, Ledende Teknologi, som har etablerat sig i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Hans starka entreprenörsanda har varit en nyckelfaktor för att uppnå denna framgång, och han vann priset som Årets unga entreprenör år 2019 för sitt tidigare företag i Norge.

Idag har Ledende Teknologi en stark närvaro inom elektroniska produkter, och företaget var tidigt ute med att introducera airfryers på den skandinaviska marknaden med Cosori. För att marknadsföra sina produkter samarbetar företaget nära med influencers och ambassadörer för att skapa autentisk marknadsföring som når kunderna på ett effektivt sätt. Det är viktigt för Ledende Teknologi att använda rätt influencer-profiler som är trovärdiga och kan representera företagets varumärke på ett autentiskt sätt. Företaget är engagerat i att samarbeta med partners som delar deras värderingar och vision, och som kan bidra till att bygga förtroende och lojalitet bland kunderna. Dessutom har Ledende Teknologi skapat egna Facebook-grupper där konsumenter kan dela tips och råd om företagets produkter. Detta ger kunderna en känsla av att vara en del av en gemenskap och ger företaget möjlighet att engagera sig direkt med kunderna. 

[ 5 juli 2023 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Henrik Wahlström

Om Henrik Wahlström

Henrik Wahlström skapar roligt innehåll blandat med allvarliga ämnen med stort fokusområde på psykisk hälsa. Den 1 januari 2021 gick Henrik ut med att han lever med bioplär sjukdom, och idag föreläser han runt om i landet om öppenhet och avstigmatisering av olika diagnoser. 

Att nå fram till folk med olika budskap med hjälp av humor är det Henrik gjort sig en karriär inom, och det kan han även hjälpa företag och varumärken med.

[ 4 juli 2023 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Victoria Adolfsson

Om Victoria Adolfsson

Victoria Adolfsson är Brand Manager på Coca-Cola i Sverige och en passionerad utvecklare av varumärken. På IM EXPO delar Victoria insikter om ambassadörskap, värdet av långsiktiga strategier, varumärkesbyggande och framtidens marknadsföring. En absolut måste-upplevelse!

[ 4 juli 2023 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Uchenna Okolo

Om Uchenna Okolo

Uchenna Okolo är CMO på ADOORE. Hon har lång erfarenhet både inom marknadsföring och inom ADOORE då hon drivit dess marknadsföringsinitiativ sedan start. Innan dess har hon även varit på Nelly.com som ansvarig för både organisk och betald social media.

[ 26 juni 2023 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Mia Rönquist

Om Mia Rönquist

Mia Rönquist, från Göteborg, jobbar på Kappahl som PR, Social media och influencer marketing specialist. Hon har jobbat inom retail de senaste 12 åren och då även på Lindex. Hon brinner för att få varumärken att växa och att skapa nya PR & influencer marketing initiativ. Fashion is my passion.