Just nu går det att köpa biljetter via faktura. Inom kort går det även att köpa via kort. Vid frågor vänligen kontakta oss. Avfärda

[ 31 augusti 2023 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

IM EXPO 2023 ÄR HÄR!!!🌟

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4 … Varumärkes-bonanza! 🤩

IM EXPO ropar ditt namn. Sveriges största Influencer marketing-event. Här, nu, på torsdag. 16 timmar kunskap och insikter, mat, show och AW!

Tagga loss: #imexpo2023

Höjdpunkter!
  • Paneldiskussioner med ledande experter inom influencer marketing, beteendevetenskap och skatteregler.
  • Framgångsrika fallstudier från varumärken som har lyckats navigera rätt och nå framgång.
  • Möjligheten att nätverka med andra innovatörer och beslutsfattare i den digitala marknadsförings-världen..

Triss i succé!

Här, tre av många IM EXPO-stjärnor. Rockstars! Missa inte strategiguldkorn och så-gör-du-för-att-lyckas-råd.
🥤 Victoria Adolfson: Coca-Colas varumärkesexpert om ambassadörskap, värdet av långsiktiga strategier och framtidens marknadsföring.
🏆 Frida Boisen: Världsmästaren i sociala medier – topp 100 av 56 miljoner användare på LinkedIn – berättar hur du gör digital succé.
👗 Frida Kummerfeldt & Mia Rönquist: Influencer och varumärke i en framgångsrik allians. Frida och samarbetspartnern Kappahl i samtal om kreativ frihet och genuinitet.
Trendspaning
Årets i särklass skarpaste trendspaning med representanter från Snapchat, LinkedIn, ProAd, Topvisible, Team5pm och United Influencers.
Community-kärlek
impact.com, Hummy, Qvickly och KIM Dating diskuterar utmaningar, plattformsstrategier och vikten av användarupplevelser i en konkurrensutsatt David vs Goliat-värld.

ℹ️ Praktisk info

IM EXPO 2023 ÄR HÄR!
IM EXPO 2023 är här och vi vill börja med att tacka er alla för ert engagemang och ert deltagande till årets hetaste Influencer marketing event & konferens! För att säkerställa att allt går smidigt och inte lämna frågetecken vill vi dela med oss av några viktiga praktiska detaljer inför eventet.💫
Mässinformation:
Datum: Torsdagen den 31e augusti
Hålltider:
– 07.30 – 08.00: IM EXPO Öppnar
– 08.00: Malmö stad hälsar välkommen från stora scenen och dagen är igång!
– 09.40 – 10.40: Förmiddagsfika/utställning/nätverkande (frukt, fralla, kaffe mm.)
– 12.10 – 13.20: Lunch/utställning och nätverkande
– 14.45 – 15.15: Eftermiddagsfika/utställning/nätverkande
– 17.30: Slut för er med dagsbiljett
För er med kvällsbiljetter
– 17.30 – 19.30: After Work/Mingel (OBS! Här händer det lite grejer🥳)
– 19.30 – 00.00: Middag med underhållning
Ni med heldagbiljett får en trerättersmiddag med inspiration av Carin Da Silvas vinnarmeny från Hela Sverige bakar, underhållning och överraskningar! Missa inte en fantastisk middag & kväll med underhållning, överraskningar och inspirationstalare!
Incheckning/Registrering
Ni hittar er namnbricka i registreringen som även kommer vara er incheckning till eventet. 
Boende
Ni som har bokat boende på Quality Hotel™ View – Strawberry checkar in med era namn och kommer även har möjlighet att fräscha upp er på ert hotellrum innan vår AW.  
Parkering:
I direkt anslutning under hotellet finns det 60 parkeringsplatser. Ni kör in via Arenagatan 10, i det vänstra körfältet så att ni kör nedåt i huset för att sedan fortsätta genom en kulvert under vägen för att komma till dessa platser. Från garaget finns det hiss direkt upp till vår lobby. Tänk på att lägga på för bilen.
Wifi och Teknisk Support:
Det kommer finnas gratis wifi tillgängligt i lokalen (Qualityguest). För teknisk support eller andra frågor, vänligen kontakta hotellpersonal eller vår supportpersonal som ni kommer se i lokalen med rosa ”crew”-hoodies. 
Agenda
Det kommer att hållas intressanta föreläsningar och seminarier under mässan. Se schema och ämnen på vår webbplats, agenda
Säkerhet och Hälsa:
Er säkerhet och hälsa är av högsta prioritet. Vänligen följ eventuella riktlinjer och rekommendationer från hotell/lokalansvariga. Vid frågor kontakta hotellpersonal eller vår supportpersonal som ni kommer se i lokalen med rosa ”crew”-hoodies.
Vi ser fram emot ett fantastiskt event med massor av spännande insikter och nya kontakter. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller behöver ytterligare assistans.
Låt oss tillsammans göra IM-EXPO 2023 till en minnesvärd händelse! 🌟
Vänliga hälsningar,
Teamet från ProAd och IM EXPO
Kontaktinformation: im-expo@proad.se
Ni kan alltid komma till registreringen på plats så hjälper vi er!😊
Varmt Välkommen!

Biljett x 3: Två betalas, den tredje bjuder vi på!

🎟️ Din önskan är vår lag. Passa på att ge dina kollegor en minnesvärd upplevelse med en insiktsfull konferens om digital marknadsföring och influencer marketing. Sista chansen: Köp 3 biljetter, betala bara för 2! (inkluderar fika, lunch & middag)
Köp 3 biljetter – men betala bara för 2!Kontakta oss
(Begränsat antal platser
)
⏰ När? 31 augusti 2023
👉 Var? Quality Hotel View – Strawberry, Malmö
💬 Hur? En heldag där du lyssnar till intressanta paneldebatter, föreläsningar & konkreta kundcase, samt får idéer och tips! Mingla, inspireras och möt de största inom branschen!
🚀 Varför? Varför inte? På IM EXPO får du expertråd kring hur du kan implementera influencer marketing i din marknadsmix!

VARMT VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD AV MÖJLIGHETER!💫