Just nu går det att köpa biljetter via faktura. Inom kort går det även att köpa via kort. Vid frågor vänligen kontakta oss. Avfärda

[ 22 mars 2022 av karin 0 Kommentarer ]

Hur du får din chef att säga JA till Influencer marketing!

Älskar du idén om Influencer marketing, men tror inte att din chef känner detsamma för den världen?

Vi är här för att hjälpa dig!

Övertyga din chef att det är lättare än hen tror. Bara använd dessa verktyg för att ta bort osäkerheten…och krossa fördomarna!

Denna sida innehåller några idéer, ett ringmanus samt en email mall som du du kan skicka till din chef (scrolla ner)

Börja här: Enkla idéer för att övertyga din chef:

Idé 1. Spela det perfekta spelet som ger resultat!

Fråga din chef; ”Vad skulle vara idealet för mitt marknadsförings resultat under 2022?” Eller ” Om du föreställer dig slutet av 2022, vilka stora marknadsföringsmål hoppas du att vi klarar av?” Om hen säger dubbla säljet, skapa fler leads, eller något liknande, då är du i rätt position????

Nu frågar du; Är du villig att investera i mig så att jag kan ta oss dig? Om hen säger JA, då är du redo att presentera social media marknadsförings världen 2022 som lösning!

Idé 2. Vänd på manuset!

Tänk på det här: Om du köper något som genererar mer värde än vad det kostar, är det faktiskt en investering och INTE en kostnad.

Med denna biljett får du inte bara en fantastisk dag utan även inspelningarna från alla sessioner! Det betyder att du kan spendera ett helt år på att gå igenom flera sessioner i månaden. Det är en konferens som ni kan använda som kursmaterial!

Så ta biljettpriset och dela det med 12 och fråga: ”Skulle du vara villig att göra en utbildningsinvestering i mig för mindre än 350SEK/månad under ett år?”

Om de säger ”JA” -Förklara helt enkelt: Bra, vi behöver bara betala i förskott för att få det bästa priset, och just nu är det Early Bird pris! Ju tidigare desto billigare!

Prata med din chef

Du känner din chef bäst. Om hon eller han fungerar bättre ansikte mot ansikte, är här några diskussionspunkter du kan använda.

* Jag skulle vilja investera i min professionella utveckling så att jag kan bli bättre på…(fyll i vad du vill bli bättre på, tex Facebookannonser, video marknadsföring, IM…)

* Den här investeringen kommer att hjälpa mig att hjälpa företaget på följande sätt..( idéer, generera mer försäljning, lära mig från experter…)

* Jag vill lära mig av någon som har gjort detta och har bevisat resultat!

* jag vill lära mig om vad som fungerar NU, hålla mig uppdaterad och använda banbrytande strategier!

* Jag vill inte gissa mig till vad jag borde eller inte borde göra. Det kommer att hindra oss att växa och kan innebära många förlorade möjligheter för företaget.

* Jag vill snabba på min/vår framgång inom marknadsföring och fokusera på att nå mina/våra stora mål 2022.

* Jag tror att Influencer marketing är en smart investering som kan ta oss till våra mål

* Vill du investera i mig och godkänna mitt deltagande?

OBS! Några viktiga anteckningar:

Fokusera på företagets behov och hur detta kommer att hjälpa dig hjälpa/möta dem.

Fokusera inte på detaljerna i konferensen förrän du får ett accepterande beslut från din chef.

Skicka ett mail till din chef

Ex:

ÄMNESRAD: (Infoga din chefs namn här). Jag skulle vilja delta på IM EXPO!

Hej (Infoga din chefs namn här)

Jag skulle vilja delta på IM EXPO i augusti.

Detta nya event fokuserar på dessa områden inom Social marketing. (Överväg att fokusera på det område som är mest relevant för din position)

Att delta på IM EXPO kommer att göra det möjligt för mig att upptäcka nya sätt att marknadsföra vår verksamhet och påskynda våra mål!

Mål 1: Förklara hur! Kanske hänvisa till en session i agendan.

Mål 2: Förklara hur! Osv.

Jag har hört mycket bra om den här konferensen och agendan är fylld med riktigt bra innehåll! Jag hoppas kunna gå därifrån med ny handlingskraftig taktik som jag kan sätta i praktiken direkt!

När jag kommer tillbaka delar jag med mig av alla nya insikter och lärdomar och kan börja arbeta med att utveckla/förfina strategier baserat på vad jag lärt mig.

Här är en uppdelning av de ungefärliga kostnaderna:

  • En konferensbiljett heldag kostar 3990sek ex moms. ( Inkluderar middag/nätverkande med alla i branschen samt inspelade sessioner som vi kan använda i utbildning i efterhand)
  • Hotell: 900SEK/natt! Med deras rabattkod!:)

Eventet arrangeras av ProAd som i mer än 15 år har arbetat med digitala samarbeten, och de har successivt blivit experter på influencer marketing. 

Eventet äger rum i Malmö på MFF stadion i deras eventlokal 1910 den 31 augusti 2022.

Här är deras eventsida: IM EXPO – Influencer Marketing Expo B2B 2022 (im-expo.com)

Med ditt tillstånd skulle jag vilja säkra upp en biljett nu innan den tar slut då det är begränsat med platser, samt så är det Early Bird pris just nu!!

Vänligen svara så snart som möjligt med dit beslut.

Tack på förhand!

Med vänlig hälsning/

(Infoga ditt namn här)

Klart!:)

LYCKA TILL!;) / IM EXPO