IM Expo presenteras i samarbete med:

Snart är det #IMEXPO2023 Är DU redo att inspireras?

TALARE
[Våra Rockstjärnor]
Talare 2023

Här släpps våra stjärnor till talare löpande!

Clara Lidström

[Underbara Clara]

Frida Kummerfeldt

[Frida Kummerfeldt]

Carin & Vivi

[Moderatorer]
AGENDA
IM EXPO Your Money Maker 2023
Vilken tid?
Förmiddag
31 augusti, 2023
Eftermiddag
31 augusti, 2023
Kväll
31 augusti, 2023
07.30-08.00
IM EXPO öppnar
08.00-08.05
Malmös Kommunfullmäktige hälsar välkommen
Katrin Stjernfeldt Jammeh - Kommunstyrelsens ordförande i Malmö.
08.05-08.15
Hej & Välkommen
Våra moderatorer Vivi Wallin & Carin da Silva
08.20-08.50
"Hur stor makt har influencer marketing?"
Petra Tungården & Amanda Bukowski, ADOORE
Sverige blev reklamtrötta och fram växte influencer marketing. Vilket resulterat i att vi förlitar oss idag på nya kanaler som vår information och nyhetskälla, och en viss målgrupp nås på ett snabbt och effektivt sätt. Petra Tungården, grundare av ADOORE, har sedan 2004 byggt upp hennes företag genom just influencer marketing. Hur bygger man då ett varumärke baserat på endast influencer marketing? Lyssna till Petra Tungården och Amanda Bukowski som berättar om ADOORES framgångsresa.
08.55-09.15
"Därför är det humanistiskt rationellt att lyssna på influencers"
Katarina Graffman & Jacob Östberg
I offentligheten hörs det ibland klagomål på att influencers har för mycket att säga till om och att det är irrationellt att lyssna på dessa makthavare. Att säga att något är irrationellt är dock sällan en vettig förklaring till varför människor beter sig som de gör. Vi för fram begreppet humanistisk rationalitet som ger oss en kulturellt grundad bas för att kunna förklara influencers fortsatta popularitet.
09.20-09.40
"Ett samarbete värt guld! Lyckoreceptet till en väloljad kampanj!"
Cosori, Lindas Bakskola & ProAd
En lyckad reklamkampanj kräver en tydlig research och en bra fingertoppskänsla för att hitta rätt profil och en köpstark målgrupp. Det norska företaget Cosori, som expanderar på den svenska marknaden och utmanar mer etablerade varumärken, prickade helt rätt med mat- och bakprofilen Linda Andersson, som driver kontona Lindas Bakskola och Lindas Matskola. Hennes kreativa recept och kontinuerliga nedslag var en bidragande orsak till det framgångsrika samarbetet. Tillsammans med Viktoria Eklund, Account Manager på ProAd, berättar de mer om hur de gjorde för att få till ett lyckat lagarbete.
09.40-10.15
FIKA-Utställning
10.15-10.45
"Influencer marketing möter lagen"
Advokatbyrån Gulliksson, Reklamombudsmannen & Skatteverket
Vad får man egentligen göra med influencer marketing? Vi reder ut de viktigaste aspekterna som ni bör veta när ni jobbar med denna typ av marknadsföring! Har ni som företag koll på vad som faktiskt gäller? Låt oss se!
10.50-11.10
"En hållbar rELation"
Bixia & Clara Lidström
Nästan alla svenska företag tycker att hållbarhetsarbete är viktigt för deras varumärke. Hållbara samarbeten kräver en mer långsiktighet då det behöver bli en naturlig del i influencers flöde för att skapa en större trovärdighet. Det är inte bara företaget som ska välja influencer, utan även att profilen väljer företaget. Bixia & Underbara Clara – är ett hållbart samarbete i dubbel bemärkelse med en långsiktigt strategi från båda håll.
11.15-11.35
TBA
TBA
11.40-12.10
"Så når du ut genom bruset och gör succé på sociala medier!"
Frida Boisen
På årets IM EXPO kommer Frida berätta om hur du gör Digital Succé! Det digitala medielandskapet förändras snabbare än någonsin! Världsmästaren i sociala medier som valts ut av LinkedIn som en av topp 100 rösterna i Europa av 56 miljoner användare – och som precis kammade hem prestigefyllda priset Årets berättare – talar om hur DU når ut till miljoner och når igenom bruset. Lyssna till massor av effektiva tips du kan implementera direkt, som verkligen kan lyfta DIN sociala mediestrategi och boosta din business och ditt varumärke direkt.
12.10-13.20
LUNCH-Utställning
13.20-13.45
"Socialt ansvar hos en influencer"
Zeina Mourtada, Julia Bergman, Matinbum, Arga Skånska Män & Warapon
En influencer har ett visst socialt ansvar gentemot sina följare och samhället i stort. Makten som influencers har till sina följare, påminner om de relationer människor har i den fysiska miljön. Är influencers medvetna om hur deras handlingar och uttalanden kan påverka följarnas känslor, beteenden och attityder, särskilt när det gäller hälsa, etik, jämlikhet och miljö? Det är viktigt att notera att socialt ansvar inte bara handlar om vad influencers gör på sina plattformar, utan även hur de lever sina liv utanför sociala medier.
13.50-14.10
"Vikten av en sömlös match mellan profil och varumärke"
Kappahl & Frida Kummerfeldt
Viktigt att skapa samarbeten där profilen matchar budskapet man vill nå ut med – detta gör det mer genuint och pricksäkert mot målgruppen. För att nå ut genom bruset måste samarbetet vara en fin match där man anpassat budskapet efter profilens tonalitet och låter den ha fria händer då den vet vad följarna engageras av. Ett lyckat samarbete ska kännas som en naturlig del av profilens content. Låt kreatören göra det den gör bäst. Både Kappahl och Frida har hittat denna match vilket vi får ta del av här!
14.15-14.45
"Våga tro på dig själv & andra"
Caroline Farberger, Wellstreet
Följ med på Carolines resa av att uppleva världen från olika perspektiv. Hon har stött på motgångar, dock har det inte stoppat henne från att få chansen att hitta sig själv.
14.45-15.15
FIKA-Utställning
15.15-15.45
"David mot Goliat"
Impact, Meta, Qvickly & Hummy
Att konkurrera med etablerade bolag som Meta, TikTok, Klarna eller Upfluence kan vara en stor utmaning, eftersom dessa plattformar har en stor användarbas och marknadsandelar, men det är inte omöjligt! Det finns vissa strategier som kan hjälpa till att bygga konkurrenskraftiga plattformar.
15.50-16.10
TBA
TBA
16.15-16.30
FÖRBÄTTRA DITT CONTENT MED AI!
Magnus Äng grundare för Topvisible
Lär dig tips och tricks med bland annat ChatGPT och andra program. Förbättra ditt contentarbete på bara 30 minuter!
16.35-16.55
"Bygg en stark videostrategi också på egna kanaler - NÄR du arbetar med influencers på deras plattformar!”
Natalie Tideström Heidmark medgrundare av Team5pm Norden
Power of social media! Utvecklingen har gått enormt snabbt, från text och bild till video - från bloggare, till influencers. Idag är influencer marketing något alla gör, men eget innehåll och starka varumärkeskanaler kan vara mer utmanande. Hur gör man en bra videostrategi, innehåll som flyger, säkrar SEO för video, hur kan man använda data för videocontent och varför behöver företag egentligen ha egna starka kanaler på plattformarna, speciellt när man jobbar med influencer marketing? Detta och mycket mer kommer Natalie berätta mer om.
17.00-17.30
"Framtiden för sociala medier? Trendspaning 2023!"
Topvisible, Team5pm, LinkedIn, Snapchat, Meta, United Influencers & ProAd
Till sist: Trender kommer trender går…den som lyckas den består? Eller? Nu får vi se mer av videoinnehåll, personlig anpassning, virtuella möten och 3D-upplevelser på ett sätt som ständigt utvecklas! Hur kommer detta att påverka marknaden och vilket kommer att vara det mest effektiva sätter att nå konsumenter på sociala medier i framtiden? Trendspaning 2023 - En panel du inte vill missa!
17.30-19.30
After Work/Mingel
19.30-00.00
Middag med underhållning & överraskningar
Missa inte en fantastisk middag & kväll med underhållning, överraskningar och inspirationstalare!
PARTNERS
[Samarbete med IM Expo?]
Samarbetspartners till IM Expo 2023

Vill du veta mer om partnerskap, ställa ut eller att bli sponsor?

EXPOT
[Your Money Maker]
Succén är tillbaka!! Vi ses 31 augusti 2023

IM EXPO 2023 med temat ”YOUR MONEY MAKER” kommer att inspirera och svara på de största frågorna, dela praktiska råd och hjälpa till att lösa de utmaningar ni står inför när det gäller influencer marketing!

Under en dag samlar vi experter från byråer, varumärken och influencers för en fullspäckad och inspirerande heldag!

30+
Inspirerande talare
500+
Deltagare
300+
Företag
1000
Möjligheter
RÖSTER
[Dags att vara Social]
Vad sägs om IM-EXPO?

Genom influencer marketing kan företag nå fram genom bruset och ta sig fram mot rätt målgrupp, med rätt budskap.

IM EXPO 2022

IM EXPO-Influencer marketing konferens & event 2022

Galleri
Se bilderna från IM Expo 2022

Bläddra gärna igenom galleriet och se vilken stor succé IM Expo 2022 var!

Event
Vad ni har att förvänta er!

Influencer marketing klassas idag som världens mest framgångsrika marknadsföringsmetod!

30 + Inspirerande talare!

Lyssna till våra erfarna och inspirerande talare-experter inom branschen, varumärken & profiler-via paneldebatter, diskussioner och föreläsningar!

Nätverka med rätt folk!

Mingla, nätverka, inspireras och knyt kontakt med våra erfarna och relevanta partners. Eventet ger dig möjlighet att nätverka med experter inom området och en ypperlig chans att knyta kontakter med eventuella framtida samarbetspartners.

1 dag med 1000 möjligheter!

Vår noggrant utvalda agenda garanterar att du går härifrån och känner dig både utbildad och inspirerad! Här ges tillfälle att lyssna till intressanta paneldebatter, diskussioner och föreläsningar, som även avslutas med after work mingel, middag och underhållning om så önskas!
BILJETTER
[Välj en biljett]
Vilken väljer du?

DU VILL INTE MISSA DETTA! Passa på att köpa era biljetter idag, just nu har vi sänkt priset på biljetten som inkluderar AW & Middag!!! Erbjudandet gäller fram till den 30 juni, priserna gäller exklusive moms. 

2990
SEK
[Ex. Moms]

Dag

 • Konferens
 • Utställning
 • Förmiddagsfika
 • Lunch
 • Eftermiddagsfika
 • AW & Middag
 • Underhållning med överraskning
3490
SEK
[Just nu 2990 SEK Ex. Moms]

dag + kväll

 • Konferens
 • Utställning
 • Förmiddagsfika
 • Lunch
 • Eftermiddagsfika
 • AW & Middag
 • Underhållning med överraskning

Tack till alla våra fantastiska partners som är med och bidrar till IM Expo