IM EXPO är en helt ny konferens och event som tillgodoser marknadsförare och samtidigt ger företag möjligheten att få lära sig mer om taktik och affärsbyggande idéer kring influencer marketing.

Missa inte årets första och hetaste Influencer Marketing Event & Konferens 2022! Varmt välkomna den 31 augusti!

Varför delta?

Vi har samlat branschens största profiler och företag som alla har en anknytning till influencer marketing, för att lyssna till när de delar med sig av insiktsfulla erfarenheter och kunskaper. På IM EXPO fokuserar vi på affärssidan av influencer marketing och ger er verktyg för att kunna leverera kundupplevelser utöver det vanliga med mätbara resultat. Välkommen till en hejdundrande inspirationsdag med Carin Da Silva och Vivi Wallin som moderatorer i spetsen!

Vilka är vi?

ProAd Sweden AB är skaparna bakom IM EXPO – och förhoppningen är att lyfta fram influencer marketing med inspirerande och utbildande sessioner från verkliga livet runt om i företagsbranschen i Sverige för att få fler företag att börja arbeta med detta. I mer än 15 år har vi på ProAd arbetat med digitala samarbeten, och vi har successivt blivit experter på influencer marketing.

Vad kan du förvänta dig av IM EXPO?

Vi djupdyker i ämnet och diskuterar kring viktiga utmaningar, ger dig tips och trix och givetvis, hemligheten bakom konverteringar. Vår vision är att inspirera och motivera företag till att ta steget att inkludera influencer marketing som en naturlig del i marknadsmixen.

Vi hjälper dig att strategiskt omfamna kreatörer med integrerade och lönsamma influencer-marknadsföringskampanjer. Här ges tillfälle att lyssna till intressanta paneldebatter, diskussioner och föreläsningar, som även avslutas med after work mingel, middag och underhållning om så önskas! Eventet ger dig möjlighet att nätverka med experter inom området och en ypperlig chans att knyta kontakter med eventuella framtida samarbetspartners. Vår noggrant utvalda agenda garanterar att du går härifrån och känner dig både utbildad och inspirerad!  

En heldag du INTE vill missa! 

Influencer Marketing – Varför det är ett så viktigt ämne! 

Det har länge slängts med begreppet influencer marketing (IM) som en del av en slags nytänkande reform till reklam. För bara ett par år sedan var det ingen självklarhet att en del av marknadsbudgeten skulle gå till just IM. I dag däremot, är influencer marketing inte bara en pelare i marknadsföringsstategin utan har istället blivit strategin och vuxit till att bli det mest effektiva sättet att nå ut till den stora skaran av konsumenter.  

Att som företag vara nytänkande, innebär idag helt nya sätt att använda dig av influencer marketing, och att hitta nya sätt att bygga varumärke och öka sin försäljning. Till exempel genom live shopping eller kampanjer som sträcker sig över tid.  

IM – Framtidens marknad!

Som ovan nämnt är det ingen hemlighet vilken explosion som influencer marketing har skapat och vilken popularitet det fått de senaste åren. Hur ser utvecklingen egentligen ut för företag som inte tagit steget att implementera IM i sin marknadsföringsmix? I takt med att de digitala lösningarna blir fler och fler, behöver även byråer och varumärken växla upp och utvecklas i samma takt. Idag är influencer marketing en av de mest effektiva och användbara marknadsföringsstategierna, och det kommer sannolikt att förbli så de närmaste åren.  

Du bestämmer själv hur du vill nätverka med likasinnade, på lunchen i vår utställning eller varför inte över ett glas bubbel på after worken för att dela utmaningar, lösningar och erfarenheter.

Varmt välkommen till IM-EXPO, årets största Influencer Marketing event B2B! 

Säkra din biljett idag

Begränsat med platser

#IMEXPO2022