Linda Hörnfeldt

Grundare
Influencers Of Sweden

Om Linda

Linda Hörnfeldt är digital entreprenör och hjälper soloföretagare och influencers att bygga personligt varumärke i sociala medier – och därmed sin business. Detta gör hon främst genom sina populära onlineutbildningar (“Social Brand Lab” och “Influencer Crash Course”) men också som föreläsare, författare och influencer i sociala medier.

Linda är ursprungligen från Örnsköldsvik och efter att ha bott nästan 20 år borta, varav 12 år i Stockholm, flyttade hon 2018 tillbaka till Övik och bor nu på landet i ett hus från 1800-talet med två hundar, tre katter och en massa höns.

Hon är författare av boken “Yrke: Influencer” (Brombergs), grundare och ordförande för Influencers of Sweden, Sveriges branschorganisation för social media influencers samt driver två podcasts, “We Are Influencers” och “Vad fan håller jag på med?!”.

”Min stora passion i livet är att hjälpa människor att komma närmare sin entreprenörsdröm. Detta genom att lära dem om verktygen kring personligt varumärkesbyggande och hur man tar platsen som expert och influencer inom sitt område.”