Fredrik & Peter

Social Media Manager & Marknadschef
Bixia

Om Fredrik & Peter

Fredrik Karlsson, Social Media Manager, Bixia

Fredrik Karlsson arbetar som Social Media Manager på elbolaget Bixia. Ett företag som jobbar för att öka andelen lokalproducerad el och utveckla hållbara energitjänster. Som ansvarig för företagets digitala marknadsföring bygger han varumärket genom influencers och kreativa kampanjer samt en ständig närvaro i de digitala kanalerna.

 Fredrik har en bred och mångårig erfarenhet från energibranschen där han de senaste 15 åren arbetat i många olika roller inom kommunikation och marknadsföring. Fokuset just nu ligger i att ändra företagets marknadsmix från de traditionella kanalerna med TV, radio och print till det digitala.

 

Peter Janefjord, Marknadschef, Bixia

Peter Janefjord är marknadschef på elbolaget Bixia. Ett företag som jobbar för att öka andelen lokalproducerad el och utveckla hållbara energitjänster.

Peter är uppfostrad i svensk detaljhandel och har över 25 års erfarenhet av kommunikation med fokus på lojalitet och datadriven marknadsföring. Sedan sex år arbetar han i energibranschen, en bransch som “alltid” varit lågintresse men som nu har allas fokus. Detta ställer nya spännande utmaningar på både kommunikation och marknadsföring.