[ 2 december 2022 av imexpo 0 Kommentarer ]

Anton & Adam

Om Anton & Adam

Mat- och humorprofiler/Influencers – Anton Lundell & Adam Åstrand

Matkoma är en svensk YouTube-duo från Göteborg som grundades 2016 av Anton och Adam. Genom att äta stora mängder mat har barndomsvännerna lyckats bygga en gedigen och engagerad tittarskara som följer deras YouTube-kanal Matkoma.

[ 2 december 2022 av imexpo 0 Kommentarer ]

Henrik Barry

Om Henrik

Henrik Barry från Göteborg arbetar som Influencer Marketing Manager på Tretorn Sweden. Han ansvarar för att bygga varumärket genom Influencers och kreativa kampanjer. Henrik har en stor erfarenhet inom Influencer Marketing och har tidigare jobbat på mode jätten NA-KD och outdoor bolaget RevolutionRace.

[ 2 december 2022 av imexpo 0 Kommentarer ]

Emma Lundgren

Om Emma

Emma Lundgren is the Agency Partnerships Lead for TikTok Nordics. She’s been working in the media industry for the last 15 years and has a soft spot for all things video. Emma has previously been working as commercial lead for Snapchat Sweden and as Country Manager Nordics for Unruly before finding her forever home at TikTok.

[ 2 december 2022 av imexpo 0 Kommentarer ]

Apollonia San Contreras

Om Apollonia

Apollonia är PR- och Influencer marketing expert med bakgrund och erfarenhet från tech bolag som IBM, Kronaby och Hövding där hon lanserat varumärken globalt, byggt upp en digital närvaro och drivit affären med hjälp av rätt Influencers. 2019 listade hon av Resumé som en av “100 talanger under 30” och sedan 2020 driver hon karriärpodden “Off topic med Afrodite & Apollonia”. Idag är hon konsult och hjälper bolag med marknadsföring och Influencer marketing strategier.

[ 2 december 2022 av imexpo 0 Kommentarer ]

Sofia Bergfors

Om Sofia

Projektledare, Marknadsföringskommunikation

Sofia Bergfors har de senaste tolv åren arbetat som projektledare för ett flertalet större TV-produktioner och branschevents. Dessutom har hon varit projektledare på McDonald’s marknadsavdelning samt arbetat som kreativ media säljare på MTG TV/NentGroup. Idag arbetar Sofia som projektledare inom marknadskommunikation på Preem Sverige.

[ 2 december 2022 av imexpo 0 Kommentarer ]

Kenneth Danielsson

Om Kenneth

Kenneth har en lång bakgrund inom digital marknadsföring och media. Redan 1995 startade han sin karriär som digital specialist på mediebyrån Skandinavisk Mediekonsult.

Sedan dess har Kenneth arbetat med digitala frågor hos olika svenska och internationella byråer och nätverk, bland annat har han varit digitalchef för mediebyrån Carat och varit med och startat Isobar och Iprospect i Sverige, han grundade den digitala byrån Wisely samt varit VD för Mindshare och GroupM i Sverige.

Idag leder Kenneth IAB Sveriges framtida arbete mot en hållbar annonsindustri. Branschen förändras ständigt och IAB har ett viktigt arbete att göra för att hjälpa deras medlemmar att navigera.

-Jag brinner för möjligheten att kunna stärka IAB Sveriges position än mer genom att ena, påverka och utbilda branschen, säger Kenneth Danielsson.

[ 2 december 2022 av imexpo 0 Kommentarer ]

Caroline Skogh

Om Caroline

Caroline brinner för kommunikation och människor. Hennes främsta kompetens är Inbound Marketing och allt som hör där till. Det som är extra roligt i arbetet är just att få jobba med HubSpotMarketing Automation och synlighet genom hela kundresan.

 

Caroline står ofta och gärna bakom kameran och håller i webinar eller skapar videos till YouTube.

[ 2 december 2022 av imexpo 0 Kommentarer ]

Matinbum

Om Matinbum

Mattias/Martin är personen bakom Youtube- och Twitch-kanalen “Matinbum”. Han är aktiv på Youtube, Twitch, Instagram och Twitter. Matinbum har gjort videos på Youtube sedan 2013, där huvudfokuset är på gamingvideos med roliga inslag.

 

Förutom gamingvideos så gör Matinbum videos där han läser följarnas kommentarer, svarar på deras frågor och på andra sätt engagerar sig med sitt community. 

[ 2 december 2022 av imexpo 0 Kommentarer ]

Camilla Fäldt

Om Camilla

Camilla är Digital Marknadsansvarig på Hemmakväll – lösgodiskedjan som vill sprida sin kärlek till godis och hemmakvällen. Hemmakväll har butiker från Piteå i norr till Ystad i söder och har sedan starten 1994 gjort en transformation från film till godis på bara några år.

Camilla har tagit Hemmakväll igenom resan att plocka bort hyrfilmen, skapa en helt ny kundklubb från grunden baserat på medlemmarnas och kundernas önskningar, utvecklat en Hemmakväll-app och ändrat företagets markandsmix från tv/radio till det digitala.

[ 2 december 2022 av imexpo 0 Kommentarer ]

Julia Bergman

Om Julia

Julia Bergman har medverkat i TV3 Unga mammor med sin son Milan som har Downs Syndrom och år 2017 blev Julia utsedd till Årets lekfullaste mamma. I april föddes dottern Zelda och i februari 2021 såg dottern Ilse dagens ljus.

På Instagram och YouTube har Julia en mycket engagerad följarskara som följer hennes och barnens liv i nordvästra Skåne.