Låt ditt företag synas på framtidens mest attraktiva influencer marketing event! 

Efter år utan personliga evenemang kommer deltagarna att vara väldigt angelägna om att nätverka ansikte mot ansikte! Det har aldrig varit en bättre tid för att ställa ut och längtan att ses har aldrig varit större!  

Det finns olika sätt som ert företag kan synas på IM EXPO. Var med och delta – och samtidigt bli en självklarhet inom influencer marketing! 

Istället för att gissa dig till vad ni ska göra och inte göra med er marknadsföring – som på sikt kan hindra er för att växa och samtidigt innebära missade tillfällen och leads, behöver ni tidigt applicera er marknadsföring på ett smart sätt för att fokusera på era mål framåt! Få kontakt med potentiella kunder som vill spendera sin budget på att optimera sin influencer-marknadsföringsaktivitet! 

IM EXPO är en helt ny konferens & event som tillgodoser marknadsförare. Våra besökare kommer för att: 

  • Lära sig mer om influencer marketing och hur det kan användas i en marknadsföringsstrategi. 
  • Möta företag som idag arbetar med influencer marketing 
  • Få synlighet på Nordens senaste influencer marketing event B2B 
  • Nätverka och knyta kontakter med företag i samma bransch 
  • Lyssna och inspireras utav våra fantastiska huvudtalare och influencers 
  • Upptäcka nya och innovativa sätt att arbeta med influencer marketing 
  • Göra affärer direkt på plats för att utveckla sin marknadsföring  

Varför du som företag vill ställa ut på EXPOT? 

IM EXPO är det senaste eventet för influencer marketing inom B2B. Hit kommer företagspersoner, influencers och branschfolk för att utbyta erfarenheter och kunskap. Våra utställare visar hur de arbetar med influencer marketing, marknadsför och säljer samtidigt sina produkter eller tjänster till våra besökare. Besökarna kommer att få chansen att lära sig mer om hur influencer marketing fungerar i praktiken, uttöka sina insikter och kunskaper för att våga ta steget att själv börja använda sig av influencer marketing i sin marknadsföring.  

Trots att influencer marketing mestadels sker online, ser vi en hög efterfrågan om att mötas offline, speciellt i dagsläget efter en lång pandemiperiod. Många människor tycker att det är lättare att föra en konversation i person och att ett första intryck ger mer att att mötas digitalt.  

På IM EXPO kommer du hitta massor av potentiella partners och otaliga möjligheter att skapa nya relationer och vårda befintliga. 

Kontakta oss för att boka in hur ni önskar delta.

#IMEXPO2022