[ 18 juni 2024 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

För en miljövänlig framtid!🍀

Hej kära IM EXPO:are💖,

Tiden flyger förbi och vår pepp inför eventet bara ökar!🎉Ifall ni inte redan visste så smäller dörrarna upp den 3 oktober på Quality Hotel View-Strawberry i Malmö. Eventet är en heldag som kommer ge dig verktygen och inspirationen för att komma igång med din influencer marketingstrategi.
Häng med och bli inspirerad med oss på IM EXPO samt lyssna till vår Hållbarhetspanel!🚀

Möt vår otroliga Hållbarhetspanel🍀

Ludvig Nilsson

Karriären för Ludvig inom mediebranschen började på Norrbottens Media. Detta ledde honom vidare till Snapchat där vardagen färgades av bland annat Augmented Reality, AI, Stories med mera. Han jobbar idag på PlasticFri som deras Sales Director.🌿

Åse Togerö

Åse är teknologie doktor från Chalmers och har disputerat inom hållbart byggande samt boende. Idag jobbar hon son Senior hållbarhetsexpert på IVL – Svenska Miljöinstitutet och forskar om hållbara städer och stadsdelar.🌼

Charlotte Kalin

Charlotte har en bakgrund från Coca-Cola Company där hon varit Sverigeansvarig för hållbarhet, samhällskontakter och partnerskap. Charlotte har bland annat även varit VD för Make Trade, som bland annat främjar handel och kvinnors företagande i Afrika.🌾

Patrizzia Ohlson

Som statsvetare och mediaexpert arbetar Patrizzia som kundansvarig på Juno Public Relations som fokuserar på hållbar förändring. Hon har arbetat med influencern Therése Lindgren och varumärken som Oatly och Tradera.🌻

En enastående Hållbarhetspanel med helt otroliga talare!🌟Helt enkelt något man verkligen vill delta i!

🌼MIDSOMMARERBJUDANDE🌼

15% RABATT

(Gäller från idag 19/6 till och med den 24/6)

(Dras automatiskt i kassan)

Dagsbiljett: 2990kr

Heldag: 3590kr

Guldkanalen💛

Vi är stolta att kunna presentera att Guldkanalen är en av våra många partners för IM EXPO 2024! Se till att lyssna på Guldkanalen i sommar! Vem vet? IM EXPO kanske dyker upp även där😉

PARTNERS & UTSTÄLLARE 2024

Vill du medverka på något sätt?

Vi erbjuder en unik möjlighet för ditt företag att få exponering bland branschens främsta influencers, marknadsförare och experter.

Om du som företag marknadsför dina produkter eller tjänster genom specifika influencers som din målgrupp litar på och upplever som trovärdiga, är chansen oerhört stor att detta leder till både större engagemang, intresse och mer försäljning!

Träffa experter och gör en profilanalys på plats!!

Tveka inte på att kontakta oss!
im-expo@proad.se

Arrangör av IM EXPO: ProAd Sweden AB

🌼GLAD MIDSOMMAR!🌼

IM EXPO 2024 – The power of social media: Unite, connect & effect!
VARMT VÄLKOMNA!✨