[ 30 maj 2024 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

NU ÄR DEN HÄR! Eller va? Bara 1 dag kvar på Early Bird!💫

Det här är din chans att få alla verktyg och all inspiration du behöver för att kickstarta din influencer marketing-strategi!💫 Oavsett om du och ditt företag är en start-up, ett stort bolag eller inom offentlig sektor – det här eventet är för ER!

Kom och bli peppad, lär dig av de bästa och få konkreta tips som du kan börja använda direkt, kanske till och med redan samma dag!😍

Låt oss presentera ytterligare superstjärnor till talare som kommer lyfta eventet till skyarna🌈:

Elin Palmelius
Med 15 års erfarenhet från reklambranschen och de 5 senaste åren från Meta, hjälper Elin Palmelius annonsörer att navigera i byrådjungeln och skapa kreativa strategier som gör skillnad. Hon har en djup kunskap om det förändrade medielandskapet och hur varumärken kan anamma nya trender och möjligheter som skapar starka strategier samt leder till ny affärsnytta. Missa inte hennes insikter!🌟

Joanna Swica
Joanna Swica, hälsoprofil, författare och föreläsare, driver det kvinnliga nätverket Friendcation och har en bakgrund inom bland annat Robinson 2021, Årets Guldhjärta 2019 samt Årets Digitala Profil där hon vann båda. Hon inspirerar till att designa sitt liv och röra sig framåt, även i motvind.💪

Tomas Lydahl
Författaren, föreläsaren och coachen Tomas Lydahl vet hur man skapar glädje och produktivitet. Han har tidiagare varit VD för Sveriges andra samt Europas tredje bästa företag när det kommer till arbetsglädje. Han hjälper dig att övervinna hinder och leva ett inspirerande samt glädjefyllt liv. Upplev förändring med Tomas!💓

EARLY BIRD-ERBJUDANDE!
Lägsta pris fram till 31 maj
(Begränsat antal)

Dagsbiljett: 2590kr 2990kr

Heldag: 2990kr 3590kr

Intervju med Tomas Lydahl

1.Från inre dialog till inre frid: Du pratar om vikten av att hantera vår inre dialog för att förbättra vårt psykiska välbefinnande. Vilka är de vanligaste fällorna som folk fastnar i när det gäller deras inre dialog, och hur kan man börja processen att ändra detta?

Tomas: Den största fällan är att vi tror att ”rösten i skallen” är en förmedlare av ”verkligheten” men faktum är att vi har alla blivit riktigt lurade av den. Som t.ex. när vi oroar oss för något som aldrig händer, för vi kan se, höra, smaka, lukta och känna det, fastän det aldrig sker. Vidare har vi blivit arga, frustrerade och stressade över saker och ting men en stund senare så ser vi med klarhet att det inte var så allvarligt som den inre dialogen påstod.

Processen att förändra denna ”bromskloss” är att inte ta din inre dialog så allvarligt. Du vet att den har lurat dig 1000-tals gånger så ta ett steg tillbaka och bara reflektera hur sann din upplevelse egentligen är; är upplevelsen skapad av yttre omständigheter eller är det din inre dialog som har skapat känslorna? Och jag lovar, att upplevelsen till 100 % är skapad av ditt tänkande i stunden. Det händer massor av jobbiga saker i livet och jag förringar inte dem MEN din upplevelse om situationen skapas av din inre dialog kring om den.

 

2.Arbetsglädje och ledarskap: Med din erfarenhet som VD för en av Europas mest framstående arbetsplatser, vilka konkreta steg anser du att ledare bör ta för att kultivera och upprätthålla arbetsglädje inom sina organisationer?

Tomas: Först och främst handlar det om att behålla sitt lugn i alla situationer. När vi är i balans och harmoni, tar vi kloka beslut, inspirerar vi andra, är förstående och lyhörda samt den bästa versionen av oss själva. Det enda som kan stå i vägen för att vara i detta tillstånd är just vår inre dialog som verkligen kan ställa till vår verklighetsbild.

 

3.Transformation genom föreläsningar: Du har förmågan att inte bara prata om transformation utan också att få människor att uppleva den. Hur förbereder du dina föreläsningar för att säkerställa att varje deltagare blir berörd och inspirerad att ta till sig dina budskap?

Tomas: Det är faktisk väldigt enkelt för mig eftersom jag pratar från hjärtat till deltagarens hjärta. Jag berättar inte hur det är, utan får publiken att inse hur vi fungerar mentalt genom att diskutera med varandra och då inser de hur ofta de blir lurade av sin inre dialog.
När de väl inser att de inte behöver tro på allt de tänker, blir livet automatiskt enklare, mer glädjefyllt och spännande.

 

4.Insikter från dina böcker: Du är författare och medförfattare till 15 böcker om sinnesro och välmående. Finns det något råd eller någon insikt från dina skrifter som du anser vara särskilt viktig för dagens snabbt föränderliga värld?

Tomas: Absolut! Det de flesta inte inser är alla medfödda ”resurser” som vi alla har tillgängliga. Vad jag menar är vad som träder fram när vi är i harmoni och balans. När vi är den bästa versionen av oss själva så är vi glada, kreativa, effektiva, kärleksfulla, tacksamma, nyfikna, fantastiska föräldrar och partners. Vi har ett inre driv och energi samt ser lösningar istället för problem. Dessa resurser finns inom oss men när surret i skallen skymmer sikten, märker vi inte hur fantastiska vi är precis som vi är.

 

5.Kundvård och välmående: Hur ser du på sambandet mellan kundvård och inre välmående? Vilken roll spelar personalens psykiska hälsa i att skapa en framgångsrik kundservicekultur?

Tomas: En gigantisk roll, eftersom mår du inte bra i dig själv så tar du inte hand om dina kunder på bästa sätt. I välmående vill vi alltid kundens bästa och agerar därefter.

 

6.Nya perspektiv på ledarskap: Kan du dela med dig av en berättelse eller ett ögonblick i din karriär som förändrade din syn på vad effektivt ledarskap verkligen innebär?

Tomas: Innan trodde jag att man måste lära sig att vara lyhörd, inspirerande, teamplayer, fokuserad, vara driven, ha pannben etc. men faktum är att när du leder ditt team utifrån kärlek, balans och harmoni så träder dessa ”resurser” fram av sig självt. Naturligtvis behöver du lära dig allt som krävs för att kunna ta dig an din roll som ledare MEN de mjuka humana värderingarna är medfödda.

Om du är stressad, pressad och frustrerad spelar det ingen roll hur många ledarskapsutbildningar du har gått, du leder inte utifrån din egen bästa förmåga MEN om du är i balans och harmoni med dig själv tar du de bästa besluten, bemöter medarbetare på bästa sätt samt kommunicerar du på bästa möjliga sätt.

 

7.Utmaningar och framgångar: Vilken utmaning har varit den svåraste för dig att övervinna under din karriär, och hur har den erfarenheten påverkat ditt arbete och ditt sätt att coacha andra?

Tomas: Det är helt klart att inse att vi alla är perfekta precis som vi är och att vi har alla resurser inom oss för att ta oss genom livets utmaningar. Det är en stor skillnad på ett utgångsläge som är att vi behöver fixa något jämfört med att ingenting behöver fixas utan vi behöver bara förstå hur vi faktiskt fungerar mentalt. När vi gör det faller livets pusselbitar på plats.

 

8.Vision för framtiden: Vad är nästa steg för dig i din resa? Finns det nya projekt eller initiativ du är särskilt entusiastisk över att utforska?

Tomas: Jag har egentligen bara en ambition och det är att få så många människor som möjligt att inse att det de söker såsom lycka, harmoni och balans finns på det sista stället de letar på; inom dem själva. Och att det enda som står i vägen eller skymmer sikten, är deras inre dialog.

 

9.Kontakt: Om man vill anlita dig som föreläsare eller personlig coach, hur når man dig?

Tomas: Lättaste sättet är att kontakta mig via min hemsida www.tomaslydahl.se

PARTNERS & UTSTÄLLARE 2024

Vill du medverka på något sätt?

Vi erbjuder en unik möjlighet för ditt företag att få exponering bland branschens främsta influencers, marknadsförare och experter.

Om du som företag marknadsför dina produkter eller tjänster genom specifika influencers som din målgrupp litar på och upplever som trovärdiga, är chansen oerhört stor att detta leder till både större engagemang, intresse och mer försäljning!

Träffa experter och gör en profilanalys på plats!!

Tveka inte på att kontakta oss!
im-expo@proad.se

IM EXPO 2024 – The power of social media: Unite, connect & effect!
VARMT VÄLKOMNA!✨