[ 14 maj 2024 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Early Bird-priserna flyger fram i en mĂ„nad till 31 maj!🚀

Ni lĂ€ste helt rĂ€tt!đŸ’« Vi hörde era önskemĂ„l och har förlĂ€ngt med 1 mĂ„nad till, sĂ„ att alla ni som inte fĂ„tt chansen att ta vara pĂ„ vĂ„ra otroliga priser har chansen att göra det nu.

Nu kanske du tĂ€nker: Men varför ska jag gĂ„ pĂ„ ett influencer marketing event och varför behöver man influencer marketing?đŸ€”

 

Om du och ditt företag vill:

– Nå ut på nya marknader snabbare.

– Skapa varumärkeskännedom.

– NĂ€tverka med branschens experter.

– Påverka konsumenterna till din fördel.

– Öka målgruppens engagemang.

– Få direkta resultat och snabba köpvägar.

– Få ökad effekt på andra medieinvesteringar.

DĂ„ Ă€r influencer marketing helt rĂ€tt för er! Och med vĂ„rt otroliga event som nĂ€rmar sig med sprĂ„ng kommer vi visa dig och ditt företag vĂ€gen för influencer marketing med kunskap och verktyg som behövs för att hjĂ€lpa er nĂ„ ut till rĂ€tt mĂ„lgrupp, samt ta er marknadsföring inom influencer marketing till nĂ€sta nivĂ„!🚀

Är du fortfarande osĂ€ker pĂ„ om du ska gĂ„ eller inte?đŸ€”

Förhoppningsvis kan vi med vĂ„rt nya slĂ€pp av fantastiska talare lyckas fĂ„ dig att ta chansen att uppleva en dag/kvĂ€ll du och ditt företag sent kommer att glömma!đŸ’«

 

EARLY BIRD-ERBJUDANDE!
LĂ€gsta pris fram till 31 maj
(BegrÀnsat antal)

Dagsbiljett: 2590kr 2990kr

Heldag: 2990kr 3590kr

LÄt oss presentera fler av vÄra fantastiska talare!

Lisa Borg Àr influencern som slog igenom 2019 med sina styling-videos pÄ Youtube. Efter det har hon stylat bl.a. Grammis och Melodifestivalen. Hon har Àven programlett Studio Paradise, haft sin egen realityserie och vunnit strand-realityn Good Luck Guys med sin man Henrik.
I dagslÀget delar hon sin IVF-kamp i sina sociala kanaler och arbetar dagligen för att ha en fin relation med sina följare pÄ Snapchat, TikTok, YouTube och Instagram.

Alex Baker Àr en erkÀnd retailstrateg och serieentreprenör. Han har blivit framröstad som den ledande retailexperten i Norden och har Àven gjort avtryck globalt. Alex har i flera Är blivit omnÀmnd pÄ prestigefyllda listor som Top 100 Global Retail Influencer och Top 22 Retail and E-commerce experts in Europe med mera. Med erfarenhet frÄn att ha samarbetat med företag som NK, Microsoft, Adidas, 3, Burberry, RevolutionRace, American Dream, New Murabba och Samsung, besitter Alex en omfattande kunskap och expertis inom retail branschen.

Magnus Pettersson, “E-handelsveteran”, har över 25 Ă„rs erfarenhet inom e-handel i ledande roller. Bolag som Komplett.se, Jollyroom, MediaMarkt, RoyalDesign och NA-KD. Nyligen tilltrĂ€tt som ny CEO för Cura of Sweden.✹

Anita Looström, kÀnd som den fÀrgstarka 86-Äriga Lady Silver, inspirerar andra med sina peppiga trÀningsinlÀgg pÄ Instagram.

Hennes livsfilosofi Ă€r: “Det Ă€r ju bara lev idag. Det Ă€r sĂ„ underbart att lyssna pĂ„ Mikael Wiehe nĂ€r han sjunger. Jag ska leva tills jag dör. Det Ă€r lite som jag kĂ€nner: Jag ska leva till jag dör, jag vet inte om jag sitter hĂ€r i morgon.”

Vill du medverka pÄ nÄgot sÀtt?

Vi erbjuder en unik möjlighet för ditt företag att fÄ exponering bland branschens frÀmsta influencers, marknadsförare och experter.

Om du som företag marknadsför dina produkter eller tjÀnster genom specifika influencers som din mÄlgrupp litar pÄ och upplever som trovÀrdiga, Àr chansen oerhört stor att detta leder till bÄde större engagemang, intresse och mer försÀljning!

TrÀffa experter och gör en profilanalys pÄ plats!!

Tveka inte pÄ att kontakta oss!
im-expo@proad.se

.

IM EXPO 2024 – The power of social media: Unite, connect & effect!
VARMT VÄLKOMNA!✹

.