[ 26 mars 2024 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

AI och Metaverse – Vad hĂ€nder nu?🚀

Vi lÀr dig kraften av influencer marketing!

PÄ IM EXPO fĂ„r du de senaste nyheterna, trenderna och tipsen inom influencer marketing för att hjĂ€lpa dig maximera din kampanj!🚀

Vi diskuterar vikten av autenticitet i influencer marketing, hur man hittar rĂ€tt influencer för just DITT varumĂ€rke och hur man mĂ€ter framgĂ„ng i detta marknadsföringfenomen!đŸ’«

Vi kommer ocksĂ„ att dela med oss av nĂ„gra spĂ€nnande case-studies och trender inom influencer marketing för att ge dig inspiration och idĂ©er till din nĂ€sta kampanj💓
Vill du:

  • NĂ„ ut pĂ„ nya marknader snabbare?

  • Skapa varumĂ€rkeskĂ€nnedom?

  • PĂ„verka konsumenterna till din fördel?

  • Öka mĂ„lgruppens engagemang?

  • FĂ„ direkta resultat och snabba köpvĂ€gar?

  • FĂ„ ökad effekt pĂ„ andra medieinvesteringar?

DĂ„ har ni kommit helt rĂ€tt! För detta och mycket, mycket mer kan du och ditt företag lĂ€ra er om pĂ„ IM EXPO 2024!đŸ’„

EARLY BIRD-ERBJUDANDE!
LĂ€gsta pris fram till 30 april
(BegrÀnsat antal)

Dagsbiljett: 2590kr 2990kr

Heldag: 2990kr 3590kr

LÄt oss presentera vÄra talare

Först pĂ„ tur Ă€r en otrolig panel som vi ser fram emot att lyssna till!💓 Som ni redan ser pĂ„ bilden ovan pratar vi sjĂ€lvklart om samarbetet och ambassadörsskapet mellan Camilla Hamid och Arla KO!🐄

Camilla Hamid Àr en receptkreatör, kokboksförfattare, TV-kock, hemkunskapslĂ€rare och tvĂ„barnsmamma. Hon har levererat smaskiga recept sedan 2015 och har sedan dess blivit flerfaldigt prisbelönad med Influencerpriset och Årets matinstagrammare som Allt om mat delar ut.đŸȘ

FrÄn Arla KO har vi med oss:
Sara Johansson, marknadsförare och mediestrateg, brinner för att dagligen fĂ„ arbeta med Arlas varumĂ€rken och hjĂ€lpa dem nĂ„ ut med sina budskap till konsumenter, samtidigt som hon fĂ„r arbeta för svenska Arlabönder. Sara ser influencer marketing som en viktig del av mediemixen och kĂ€nner ett stort engagemang för branschens utveckling.đŸ’«

Sara Borg, marknadsförare, med över 10 Ă„rs erfarenhet inom FMCG. De senaste Ă„ren har hon varit ansvarig för varumĂ€rket Arla KO och brinner för att förmedla de kĂ€rnvĂ€rden som den stĂ„r för – svenskhet, kvalitet och att Arla Ă€r bondeĂ€gt. Hon driver tillsammans med sitt team varumĂ€rket vidare för att hĂ„lla det relevant Ă€ven för framtidens konsumenter.🚀

Ludvig Nilsson föddes 1987 i Uppsala.✹ Ludvig har genom Ă„ren gjort allt frĂ„n att med sitt rockband, AiluCrash, skriva kontrakt med SoFo Records/Universal Music och göra filmdebut i “Jag saknar dig” till att vara ledare för tvĂ„ kontor pĂ„ Norrbottens Media och ansvarig utgivare för Kirunas veckotidning. Idag Ă€r Ludvig Senior Account Executive pĂ„ Snapchat!đŸ‘»

Den prisbelönte Alexander Morad Ă€r en av Europas mest eftertraktade marknadsföringsexperter. Han har fem Ă„r i rad utsetts till den topp 100 mest populĂ€ra programledaren i Sverige.🏆Som Ă€gare och grundare av Bright Mind Agency har han hjĂ€lpt nĂ„gra av vĂ€rldens största varumĂ€rken med deras kampanjer pĂ„ sociala medier och Ă€ven vunnit TikTok Awards: Greatest TikTok in the Nordics 2022 och TiKTok Awards: Greatest Performance in the Nordics 2023!✹

DSCF8291

Unite, Connect & Effect!

IM EXPO 2024 Ă€r mötesplatsen för att diskutera förĂ€ndringarna inom marknadsföringsfenomenet influencer marketing och dess framtid tillsammans med alla intressenter och experter. Som partner fĂ„r ditt företag en unik möjlighet att synas, trĂ€ffas, nĂ€tverka och bygga affĂ€rsrelationer pĂ„ plats!💓

Göran SĂ€llvin Ă€r Head of LinkedIn Marketing Solutions, Nordics som frĂ€mst hjĂ€lper B2B företag att bygga sitt varumĂ€rke hos framtida kunder och framtida anstĂ€llda samt driva nya affĂ€rer. Göran har mĂ„nga Ă„rs erfarenhet inom digital marknadsföring och affĂ€rsutveckling bland annat som marknadschef inom Online Retail (Pierce och Royal Design), försĂ€ljningschef pĂ„ Google och ett flertal roller pĂ„ Eniro.đŸ’«

Linda U Johansson Ă€r författaren till den första svenska boken “Metaverse Mayhem – AI och Metaverse, vad hĂ€nder nu?”. Denna banbrytande bok ger en unik inblick i Metaverse-vĂ€rlden och utforskar kopplingarna mellan AI och Metaverse.🚀

Med sina insikter och analyser frĂ„n boken tar Linda med sin publik som förelĂ€sare pĂ„ en spĂ€nnande resa som ger en förstĂ„else för vad som vĂ€ntar oss i framtiden. Är ni redo?✹

Vill du medverka pÄ nÄgot sÀtt?

Vi erbjuder en unik möjlighet för ditt företag att fÄ exponering bland branschens frÀmsta influencers, marknadsförare och experter.

Om du som företag marknadsför dina produkter eller tjÀnster genom specifika influencers som din mÄlgrupp litar pÄ och upplever som trovÀrdiga, Àr chansen oerhört stor att detta leder till bÄde större engagemang, intresse och mer försÀljning!

TrÀffa experter och gör en profilanalys pÄ plats!!

Tveka inte pÄ att kontakta oss!
im-expo@proad.se

IM EXPO 2024 – The power of social media: Unite, connect & effect!
VARMT VÄLKOMNA!✹