[ 4 augusti 2023 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Plattformssuccé på IM Expo! 🚀 3 för 2 på biljetter!!!

Från David till Goliat: Erövra marknaden!

🚀 Från noll till hjälte. Allt är möjligt. På IM Expo får du inspiration, kunskap och experttips om hur du förverkligar din egen plattformssuccé. Panelsamtal om utmaningar, digitala strategier och vikten av användarupplevelser i en konkurrensutsatt David vs Goliat-värld.

Som Jelena Meacham, grundare av KIM Dating, säger: ”Ibland är det bra att vara impulsiv och bara köra!

Hon vet. För två år sedan startade hon en dejting-app. Resultat, här och nu: 5 500 medlemmar, and still going strong.

Eller som Claes Mårtén säger, grundare av Hummy, som vill utmana jättar som Meta och Google. Visionen är att vara en plattform som gör saker annorlunda – och bättre.

Affärsmodellen i sociala medier-industrin handlar mycket om att användarna ska spendera mycket tid. Vi vill istället skapa en plattform där vi först och främst sänker barriärerna för skapandet.


MISSA INTE!
Lyssna och bli inspirerad. Once In A Lifetime-gästerna i panelen är:

Lotte Bugge » Enterprise Sales Manager på Impact.com
Lena Martini » VD på Qvickly
Claes Mårtén» Grundare av Hummy
Jelena Meacham » Influencer och grundare av KIM Dating

Är du redo?

Fira med oss: 3 biljetter betala för 2!

🎉GRATTIS!🎉 3 biljetter för priset av 2! Middag, underhållning, föreläsningar, AW och kunskapsutbyten för dig och dina kollegor.

Klappa magen och gnugga geniknölarna, samtidigt.

Du får: Trerätters inspirerad av Carin da Silvas kändiskockvinnande meny + nya insikter inom digital marknadsföring som vässar din framtida business. Just precis: Det bästa av två världar. Mums!

Så. 3 biljetter för priset av 2?

Kontakta oss idag!
(Begränsat antal platser)

Dekorativ kärlek: Jotex & Ellos

📸KLICK!📸 Fotosäng och fotovägg, och dekorativt stilfullt i varje vrå. Överallt. Här på IM EXPO. Tack och bock till Ellos och Jotex som visar sponsor-kärlek och omvandlar ett redan fantastiskt event till en vacker upplevelse. Trivsel-magi deluxe, alltså. Halleluja!

Kärlekshyllning 1: Ellos är en ledande nordisk e-handelsplattform som erbjuder mode, inredning och skönhetsprodukter. Med fokus på att erbjuda prisvärda och trendiga produkter för hela familjen.

Kärlekshyllning 2: Jotex är ett svenskt företag inom inredning och hemtextil som erbjuder brett sortiment av möbler, gardiner, mattor och dekorationer för att skapa en stilfull och personlig inredning. 

⏰ När? 31 augusti 2023
👉 Var? Quality Hotel View – Strawberry, Malmö
💬 Hur? En heldag där du lyssnar till intressanta paneldebatter, föreläsningar & konkreta kundcase, samt får idéer och tips! Mingla, inspireras och möt de största inom branschen!
🚀 Varför? Varför inte? På IM EXPO får du expertråd kring hur du kan implementera influencer marketing i din marknadsmix!

VARMT VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD AV MÖJLIGHETER!💫