[ 4 maj 2023 av Viktoria Vračar 0 Kommentarer ]

Så når du ut genom bruset och gör succé på sociala medier! 🚀

Vi har återigen en nyhet till er som kommer få er att tappa hakan!!!😎

Får vi lov att presentera författaren, journaliste, programledaren för Trolljägarna på TV3, kristallvinnaren och mycket, mycket mer…..

💥FRIDA BOISEN!💥

Frida Boisen är för fjärde året i rad utsedd av Eventeffect till en av Sveriges topp 100 mest uppskattade och bokade talare och moderatorer. Världsmästaren i sociala medier som valts ut av LinkedIn som en av topp 100 rösterna i Europa av 56 miljoner användare – och som precis kammade hem prestigefyllda priset Årets berättare –  kommer till ✨IM EXPO 2023 och kommer tala om hur just DU når ut till miljoner och når igenom bruset.

Lyssna till massor av effektiva tips du kan implementera direkt, som verkligen kan lyfta DIN sociala mediestrategi och boosta din business och ditt varumärke direkt.

Middag på köpet med skrattattack! 🤩

Vi kommer även med ett nytt och rykande färskt erbjudande för just DIG! 🤫

Får vi lov att presentera kvällens skrattattack med ingen mindre än…..

🔥TOBIAS PERSSON!🔥

Tobias Persson har varit stand up komiker sedan 2001. Parallellt med det har han spelat fars, skrivit böcker, tv-manus, levererat rimmade dikter till tidningar, gjort filmer, musik, regisserat tv-reklam mm.

Sedan 2009 uppträder Tobias frekvent i Storbritannien på diverse humorklubbar (har gjort fem olika shower på Fringe-festivalen i Edinburgh.)

Med hopp om att få höra er flabba, hälsar: TOBIAS och vi på IM EXPO er välkomna!

NY KAMPANJ – Middag på köpet!

T.o.m. 30 juni

Det perfekta stället att knyta nya och vårda befintliga kontakter, inspireras och dela erfarenheter med andra inom branschen.

Vi tar nytta med nöje på största allvar! 💫

Här bjuds på ett fartfyllt aw/mingel, en fantastisk trerättersmiddag med underhållning som får era skrattmuskler att arbeta. Vi bjuder även på en inspirationstalare och självklart fler överraskningar under kvällen.

Samla dina kollegor för en heldag till årets viktigaste och roligaste influencer marketing event!

⏰ När? 31 augusti 2023
👉 Var? Quality Hotel View, Malmö
💬 Hur? En heldag där du lyssnar till intressanta paneldebatter, föreläsningar & konkreta kundcase, samt får idéer och tips! Mingla, inspireras och möt de största inom branschen!
🚀 Varför? Varför inte? På IM EXPO får du expertråd kring hur du kan implementera influencer marketing i din marknadsmix!

VARMT VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD AV MÖJLIGHETER!💫